Polub nas na Facebooku
menu
Polub nas na Facebooku

Archiwum — 10 października 2018

09:48
Zobacz zapis czatu na temat jaskry. Na pytania odpowiadał prof. dr hab. n. med. Jerzy Szaflik
10:26
Jak zmierzyć temperaturę małemu dziecku?
10:32
Co Polacy wiedzą o zdrowym odżywianiu się?
10:50
Czy rwący ból kręgosłupa lędźwiowego promieniujący do pośladka to objaw rwy kulszowej?
11:11
Pasta z suszonych pomidorów (smarowidło do pieczywa) - przepis
11:17
Jesteś tym, co jesz! Do jakich problemów ze zdrowiem może doprowadzić niezdrowa dieta
11:35
Tarta pełnoziarnista z brokułami - przepis
11:43
Grzybica odzwierzęca – przyczyny, leczenie i objawy
11:48
Guma arabska - występowanie w żywności, zastosowanie. Wpływ gumy arabskiej na zdrowie
12:08
Jakie są stadia rozwoju hemoroidów?
12:17
Chipsy z selera i z buraka
12:39
Przepis na bezglutenowe ciasto z cukinii
13:05
Wegańskie curry z dynią - przepis
13:09
Zupa krem z pieczonej papryki
13:12
Przepis na placki z czerwonej soczewicy
13:27
Otyłych dzieci przybywa. Dlaczego nasze dzieciaki tyją tak szybko?
13:50
Faworki też mogą być zdrowe. Jak przygotować te w wersji dietetycznej
14:05
Pierogi orkiszowe z soczewicą – dlaczego warto je jeść i jakie mają wartości odżywcze?
14:15
Placki z kaszy jaglanej – zdrowsza alternatywa dla klasycznych placów. Dlaczego warto je robić?
15:04
Zakwas na chleb – dlaczego warto go zrobić i piec chleb w domowym zaciszu?
15:17
Pieczone jabłka z bakaliami i cynamonem – czy są zdrowe?
21:44
Koktajle owocowe z blendera ‒ dietetyczne i zdrowe przepisy