Polub nas na Facebooku
Czytasz: Skąd w ludzkim ciele kamienie? Odpowiedź w dzisiejszym odcinku 36,6 °C 

Skąd w ludzkim ciele kamienie? Odpowiedź w dzisiejszym odcinku 36,6 °C 

Zainteresował Cię ten artykuł?

Zobacz film: Odcinek emitowany 25.11.2017 - poruszane tematy. Źródło: 36,6

Ile w tym sezonie grzewczym zniosą nasze płuca? Skąd się biorą w ludzkim ciele kamienie? Nietrzymanie moczu - jak sobie z nim radzić? Wszystkie odpowiedzi znajdziesz w dzisiejszym programie 36,6 °C na antenie TVN.

Dzięki światowej sławy ekspertom dowiemy się, co nam szkodzi, a co może pomóc. Na zdrowie wpływa nie tylko dieta i ćwiczenia fizyczne, ale i szereg badań profilaktycznych, dzięki którym szybko możemy wykryć potencjalne zagrożenia. Jak się badać i kiedy, co nas powinno zaniepokoić, co możemy zmienić, żeby sobie nie zaszkodzić - wszystkiego dowiecie się z programu 36,6 °C.

Już dziś Ewa Drzyzga przyjrzy się dokładnie emisji zanieczyszczeń powietrza do atmosfery! Problem smogu powraca zimą jak bumerang - skąd się biorą problemy? Co to jest niska emisja i jak uchronić się przed smogiem?

Poruszony zostanie także często wstydliwy problem nietrzymania moczu oraz dowiemy się, skąd w ludzkim ciele biorą się kamienie. A może być ich bardzo dużo.

Zapraszamy przed ekrany telewizorów na godzinę 18.00. Ewa Drzyzga i grono lekarzy odpowiedzą w programie 36,6 °C na wszystkie nurtujące was pytania.

Czy artykuł okazał się pomocny?
Tak Nie
7
2
Więcej na temat
Metody zmniejszania żołądka
Skolioza u dzieci – ćwiczenia są obowiązkiem
Jak wygląda leczenie raka metodą laparoskopową?
Jak dobrać obuwie dla dziecka?
Komentarze (0)
Nie przegap
Eutyreoza: czy prawidłowe wyniki badań mogą towarzyszyć chorobie?
Przyczyny małej i nadmiernej krzepliwości krwi. Badanie krzepliwości krwi
Fizjoterapia – co to jest? Jakie zabiegi się w niej stosuje?
Niedobór progesteronu – przyczyny i objawy? Jak podnieść poziom progesteronu?
Kreatyna: działanie, rodzaje, dawkowanie suplementu
Kawa kuloodporna, czyli innowacyjny, silnie pobudzający napój. Jakie ma właściwości i jak ją przygotować?